2. ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ VE SUNUM MATERYALİ GELİŞTİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2016 YILINDA İLKİ DÜZENLENEN ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ VE DİJİTAL SUNUM MATERYAL GELİŞTİRME KONULU SEMİNERİN BU YIL İKİNCİSİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ.DR. DENİZ MERTKAN GEZGİN’İN PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ DERSİ KAPSAMINDA DİLEK ÇELİKBAŞ, HURİYE ÖZGE BİRGÜN, CANSU ÜNER VE ZÜLEYHA ERDOĞAN TARAFINDAN PROJELENDİRİLEN BU ETKİNLİKTE KONUŞMACI MEHMET BAYRAKLI EĞİTİM KAPSAMINDA MESAJ İLETİMİ, NİTELİKLİ SUNUM MATERYALİ GELİŞTİRME, ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ, HEDEF KİTLE ANALİZİ KONULARINI ELE ALMIŞTIR. KATILIMCILARA SEMİNER SONUNDA KATILIM BELGESİ VERİLMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZİ BU GÜZEL SEMİNERDEN DOLAYI KUTLARIZ.

Bu içerik 09.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 436 kez okundu.