2014-2015 EĞİTİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI (GÜNCELLENDİ)

2014-2015 BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV PROGRAMI

Almanca Öğretmenliği (Güncellendi)                                    Hocalar için tıklayınız.(Güncellendi)
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği                Hocalar için tıklayınız.
Fen Bilgisi Öğretmenliği A                                                       Hocalar için tıklayınız.
Fen Bilgisi Öğretmenliği B                                                       Hocalar için tıklayınız.
Fen Bilgisi Öğretmenliği (II. Öğretim)                                     Hocalar için tıklayınız.
İngilizce Öğretmenliği A                                                           Hocalar için tıklayınız.
İngilizce Öğretmenliği B                                                           Hocalar için tıklayınız.
İngilizce Öğretmenliği (II. Öğretim)                                         Hocalar için tıklayınız.
Müzik Öğretmenliği                                                                   Hocalar için tıklayınız.
Okul Öncesi Öğretmenliği                                                        Hocalar için tıklayınız.
Okul Öncesi Öğretmenliği (II. Öğretim)                                  Hocalar için tıklayınız.
Resim-İş Öğretmenliği     (Güncellendi)                                 Hocalar için tıklayınız
Sınıf Öğretmenliği A                                                                   Hocalar için tıklayınız.
Sınıf Öğretmenliği B  (Güncellendi)                                        Hocalar için tıklayınız.
Sınıf Öğretmenliği (II. Öğretim)                                                Hocalar için tıklayınız.
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (Güncellendi)                          Hocalar için ıklayınız. (Güncellendi)
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (II. Öğretim) (Güncel)             Hocalar için ıklayınız. (Güncellendi)
Türkçe Öğretmenliği                                                                  Hocalar için tıklayınız
Zihinsel Engelliler Öğretmenliği                                              Hocalar için tıklayınız.
Zihinsel Engelliler Öğretmenliği (II. Öğretim)                        Hocalar için tıklayınız
İlköğretim Matematik Öğretmenliği                                         Hocalar için tıklayınız.
Rehberlik ve Psikolojik Öğretmenliği                                     Hocalar için tıklayınız.

Not: Ders saatlerinde çakışma olması durumunda Dekanlığa bildirilmesi gerekmektedir.

Bu içerik 18.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 15317 kez okundu.