2014-2015 Özel Yetenek (Müzik) Sınavı Sonuçları

T.Ü. Eğitim Fakültesi

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek (Müzik) Sınavları

Asil Liste Kayıtları

Asil listede Adı-Soyadı belirtilen adaylar;  kayıtlar  için  10-12 Eylül 2014 tarihleri  arasında mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla kayıt işlemlerini yapabileceklerdir. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Asıl Liste kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için 2 gün süre verilecektir. Bu süreç kontenjan tamamlanana veya eğitim-öğretim başlangıcından sonraki yedi (7) iş günü süresince devam edecektir.

• Lise Diplomasının Aslı  ( aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x6 cm fotoğraf
  • 2014-LYS Sonuç  Belgesi
  • İkametgâh belgesi
  • Nüfus cüzdan fotokopisi

Asil ve Yedek liste için tıklayınız.
Bu içerik 03.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2800 kez okundu.