2015 MÜZİK YETENEK SINAVI SONUÇLARI

6-7 Temmuz 2015 tarihinde yapılan 2015 Müzik Yetenek Sınavı sonuçlarına göre Asil ve Yedek Listeler için tıklayınız...(Birinci sayfa Asil Liste, İkinci sayfa Yedek Listedir)

Asil Liste Kayıtları

Asil Listeden kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 20-22 Temmuz 2015 tarihleri  arasında mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla yapılacaktır. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Asıl Liste kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için iki (2)  iş günü süre verilecektir.

• Lise Diplomasının Aslı  (aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm fotoğraf
  • İkametgâh belgesi
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
Bu içerik 08.07.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 4073 kez okundu.