2015 Özel Yetenek Sınavı ile Yerleşen IV. Yedek Liste İlanı

2015 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Müzik Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1. Miray GÜNGÖRSÜN
  2. Zehra Aysu MASAL
  3. Hüseyin Mert ÇAMCI
  4. İrem ŞENER

2015 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Resim-İş Öğretmenliği kayıtları dolmuştur. Her hangi bir kayıt sildirme durumu olursa 20 Eylül 2015 tarihine kadar yedek listeden sırası ile ilan edilecek ve iletişime geçilecektir.

Asil Liste Kayıtları
     Asil Listeden kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 7 Ağustos ve 10 Ağustos 2015 tarihlerinde mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla yapılacaktır. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
     Asıl Liste kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için iki (2)  iş günü süre verilecektir.
  • Lise Diplomasının Aslı  (aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm fotoğraf
  • İkametgâh belgesi
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
Bu içerik 06.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1269 kez okundu.