2015 Özel Yetenek Sınavı ile Yerleşen VIII. Yedek Liste İlanı

2015 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Resim-İş Öğretmenliği kayıtları dolmuştur. Her hangi bir kayıt sildirme durumu olursa 20 Eylül 2015 tarihine kadar yedek listeden sırası ile ilan edilecek ve iletişime geçilecektir.

2015 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Müzik Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1. Ece SEMİZOĞLU

Asil Liste Kayıtları
     Asil Listeden kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 21 Ağustos ve 24  Ağustos 2015 tarihlerinde mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla yapılacaktır. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
     Asıl Liste kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için iki (2)  iş günü süre verilecektir.
  • Lise Diplomasının Aslı  (aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm fotoğraf
  • İkametgâh belgesi
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
Bu içerik 20.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1505 kez okundu.