2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI YIL SONU KONSERİ

MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ELEMANLARI VE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU “BAHAR DÖNEMİ YIL SONU KONSERLERİ”NİN SONUNCUSU, BALKAN KONGRE MERKEZİ ‘NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK YÖNETİMİNİN DE İZLEYİCİLER ARASINDA BULUNDUĞU KONSER BİTİMİNDE EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. SAYIN RIDVAN CANIM KAPANIŞ KONUŞMASI YAPARKEN, DEKAN YARDIMCILARI YRD. DOÇ. DR. YILMAZ ÇAKICI, YRD. DOÇ. DR. YILDIRIM TUĞLU VE FAKÜLTE SEKRETERİ MEHMET GÜVENDİR, KONSERİ HAZIRLAYAN ÖĞRETİM ELEMANI VE ÖĞRENCİLERE KARANFİL DAĞITTI. ÖĞR. GÖR. GÜL NALKIRAN YÖNETİMİNDEKİ “ÖĞRENCİ ORKESTRASI”, ÖĞR. GÖR. ZÜBEYDE OMURTAY YÖNETİMİNDEKİ “ÇOK SESLİ KORO“, ÖĞR. GÖR. GİZEM KARAGÖZ YÖNETİMİNDEKİ “FLÜT KOROSU” VE ÖĞR. GÖR. NURDAN ÖZKORKUT YÖNETİMİNDEKİ “TÜRK MÜZİĞİ TOPLULUĞU” FAKÜLTE YÖNETİMİ, ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRENCİ VELİLERİ TARAFINDAN COŞKUYLA İZLENDİ.
Bu içerik 11.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 195 kez okundu.