2016-2017 PEDAGOJİK FORMASYON MUAFİYET BAŞVURULARI…(Güncellendi)

2016-2017 PEDAGOJİK FORMASYON DERS MUAFİYETLERİ VE ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI (STAJ) DERSİNDEN MUAFİYET BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN TRANSKRİPT VE DERS İÇERİKLERİ İLE AŞAĞIDA VERİLEN DİLEKÇE ÖRNEKLERİNİ DOLDURULARAK ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA VERMELERİ GEREKMEKTEDİR. HAFTA SONU GELEN ÖĞRENCİLER BELGELERİNİ EKSİKSİZ OLARAK DERSE GİREN EĞİTİM BİLİMLERİ HOCALARINA TESLİM EDEBİLİRLER. MUAFİYET BAŞVURU HAKKI 30 KASIM 2016 – 14 ARALIK 2016 TARİHLERİNDE BİR DEFAYA MAHSUS VERİLECEKTİR. BU TARİHLERDEN SONRA VERİLECEK MUAFİYET BAŞVURULARI KABUL GÖRMEYECEKTİR.

DERS MUAFİYET DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI MUAFİYET DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.Sigorta Hizmet Dökümü ve MEB' de Öğretmen olarak çalıştığını gösterir evrak ibraz etmeleri gerekmektedir. Farklı evraklandırma Komisyon tarafından değerlendirilecektir.)

Bu içerik 05.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 5261 kez okundu.