2016 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE YERLEŞEN MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ VE RESİM İŞ ÖĞRETMENLİĞİ I. YEDEK LİSTE...

2016 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Müzik Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1-Mısra GÜRSEL

2016 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Resim-İş Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1-   BARİE ELLEZ
   2-   ALEYNA YAVAŞ
   3-   CANBERK TAŞDELEN
   4-   İZEL ERİŞEN
   5-   ZEYNEP ERKAN
   6-   NURŞAH ATILAN
   7-   YASİN YILMAZ SAÇKAN
   8-   ÜMMÜ MİNE SEMİHA YAMULÇAY
   9-   ŞULE UCA
   10- ALEYNA AVCU
   11- VEYSİ ATEŞ
   12- SÜMEYYE DURSUN

Asil Liste Kayıtları

Asil Listeden kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 26-27 Eylül 2016 tarihlerinde mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla yapılacaktır. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Asıl Liste kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için iki (2)  iş günü süre verilecektir.

• Lise Diplomasının Aslı  (aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm fotoğraf
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu için tıklayınız. (Çıktı alınarak doldurulması gerekiyor.)

Bu içerik 23.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1241 kez okundu.