2016 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE YERLEŞEN RESİM İŞ ÖĞRETMENLİĞİ III. YEDEK LİSTE...

2016 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Resim-İş Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1-   ECE DURMAZ
   2-   ONUR ÖRNEK
   3-   OSMAN ALAK

Asil Liste Kayıtları

Asil Listeden kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 30 Eylül 2016 - 3 Ekim 2016 tarihlerinde mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla yapılacaktır. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Asıl Liste kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için iki (2)  iş günü süre verilecektir.

• Lise Diplomasının Aslı  (aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm fotoğraf
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu için tıklayınız. (Çıktı alınarak doldurulması gerekiyor.)
Bu içerik 30.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 548 kez okundu.