2017-2018 FORMASYON BAŞVURU SONUÇLARI...

Kesin kayıt hakkı kazananların kayıtları 11 Eylül 2017 tarihi saat: 15:00 da başlayıp 15 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında Formasyon Bürosunda yapılacaktır (Kayıtlar şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır.). Kesin kayıt süresi bitiminde kontenjanların dolmaması durumunda not ortalamasına göre yedek liste ilan edilecektir.

Mezun Asil Liste için tıklayınız.

Öğrenci Asil Liste için tıklayınız.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

(1) Ön başvuru Bilgi Formu (Ön başvuru belgesi almak için tıklayınız.)
(2) Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi, Lisans mezunları için Mezuniyet
Belgesinin ya da Diplomanın fotokopisi (Asılları ibraz edilecektir),
(3) Onaylı Mezuniyet Belgesi (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların
diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir),
(4) Onaylı Lisans Not Transkripti,
(5) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla),
(6) 2 Adet Vesikalık Fotoğraf,
(7) Öğrenim ücreti (2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON 1. DÖNEM HARÇ ÜCRETLERİ 11-15 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA (1.054 TL) YATIRALACAKTIR. HERHANGİ BİR PARA KESİNTİSİ DURUMUNDA ÖDEMELERİNİZİ İNTERNET ŞUBESİ VE ATMLERDEN YAPABİLİRSİNİZ, T.C ZİRAAT BANKASI EĞİTİM FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYEYE AİT;

IBAN NO: TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08 NUMARALI HESABA YATIRILACAKTIR.)

(8) Ders Muafiyeti ve Öğretmenlik Uygulaması Muafiyetine başvuracak öğrenciler kayıt esnasında belgelerini yanlarında getireceklerdir. Ders Muafiyeti için Onaylı transkript ve ders içeriği, Öğretmenlik Uygulaması için Sigorta Hizmet Dökümü ve MEB' de Öğretmen olarak çalıştığını gösterir evrak ibraz etmeleri gerekmektedir. Evraklar komisyon tarafından değerlendirilecektir.

Ders Muafiyeti için tıklayınız.

Öğretmenlik Uygulaması için tıklayınız.

Yönerge için tıklayınız.

Bu içerik 08.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 12805 kez okundu.