2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON BAŞVURUSU DUYURUSU..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI

Programın Yürütüleceği Adres

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kosova Yerleşkesi

Merkez/EDİRNE

Başvuru Tarihleri

14 AĞUSTOS - 7 EYLÜL 2017

Başvurular ONLINE olarak yapılacaktır.  Posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir.

Ücret

(Programa kabul edilenler için)

2.054,00-TL.
(Kesin kayıtlarda ilk taksit olan 1054 TL ödeme dekontu teslim edilecektir. İkinci taksit ödemesi daha sonra ilan edilecektir.)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA;

1. Fakülte ve Yüksekokul mezunları (Trakya Üniversitesi ve diğer üniversite mezunları) ile,

2. Halen okuyan 4. sınıf öğrencileri başvurabileceklerdir.

3. Ön kayıt başvuruları 14 Ağustos tarihinden itibaren ONLINE olarak yapılacaktır. Posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir. Bu tarihlerde ön kayıt yaptırmayanlar herhangi bir hak talep edemeyecektir.

4.  Kesin kayıt işlemleri, 11 EYLÜL 2017 tarihinde 08:30 başlayacak olup 15 EYLÜL 2017 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

5. Mezun için 400, okuyan öğrenciler için 1100 kontenjan ayrılmıştır. Boş kontenjanlar diğer alanlara aktarılacaktır.

6. Dördüncü Sınıf Öğrencileri İçin Kriterler (6. Dönem dahil)

• Alttan (başarısız olduğu) dersi olup olmadığı (En azdan en çok olana doğru sıralanır).
  • Genel not ortalamasına bakılması (Yüksek nottan düşüğe doğru sıralanır).

7. Mezunlar İçin Kriterler:

• Genel not ortalamasına bakılması (Yüksek nottan düşüğe doğru sıralanır).

8.Fakültemizin http://egitimfak.trakya.edu.tr/  ana sayfasında 8 EYLÜL 2017 tarihinde ilan edilecektir.

• Kesin kayıt hakkı kazananların kayıtları 11-15 EYLÜL 2017 tarihlerinde şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır.
  • Kontenjanların dolmaması durumunda yedek liste ilan edilecektir.

9. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına daha önce kayıt yaptırmış ve çeşitli sebeplerle kayıtlarını dondurmuş olan öğrenciler ve aldığı derslerden başarısız olmuş öğrenciler kayıt yenilemelerini bizzat Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nda yapacaklardır.

10. Kendi isteğiyle kayıt sildiren kursiyerlerin yatırmış olduğu katkı payı iade edilmez.

11. Başvuru sırasında yanlış bilgi verenler, kayıt hakkı elde etse bile kaydı yapılmaz, yapılanların da kayıtları silinir.

12. Program hafta içi akşam (Çarşamba-Perşembe-Cuma) ve hafta sonu (Cumartesi-Pazar) grupları şeklinde yoğunlaştırılmış olarak yürütülecektir.

13. Öğretmenlik Uygulaması dersleri Edirne Milli Eğitim okullarında hafta içi yapılacaktır.

14. Staj ve ders muafiyetleri için gerekli belgeler eksiksiz olarak kayıt esnasında teslim edilecektir.

NOT: 2017-2018 pedagojik formasyon ders muafiyetleri ve öğretmenlik uygulaması (staj) dersinden muafiyet başvurusu yapacak öğrencilerin transkript ve ders içerikleri ile aşağıda verilen dilekçe örneklerini doldurularak öğrenci işleri bürosuna vermeleri gerekmektedir. Muafiyet başvuru hakkı 11 EYLÜL 2017 – 15 EYLÜL 2017 tarihlerinde bir defaya mahsus verilecektir. Öğretmenlik Uygulaması dersi ilk dönem yapılacağı için bu tarihlerden sonra verilecek muafiyet başvuruları kabul görmeyecektir.

15. Programın Akademik Takvimi aşağıda verildiği şekildedir. Gerekli görülmesi halinde daha sonra ilan edilecek olan Akademik Takvimde ve Programlarda değişiklikler yapılabilir.

16. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Öğretmenlik uygulaması dersi için yapmış olduğu düzenlemelerden dolayı Fakültemizde verilen formasyon eğitimine sadece aşağıda belirtilen alanlarda formasyon öğrencisi alımı yapılacaktır. Alan kontenjanları yapılan başvuru sonuçlarına göre değerlendirilecektir.

FORMASYON BAŞVURUSU YAPILACAK ALANLAR

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri

Müzik

YÖNERGE İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ. (Başvuru ekranında bulunan ÖSYM ile ilgili alanların doldurulması zorunlu değildir. Genel Akademik Not ortalaması 4' lük sistemde yazılacaktır.)

Bu içerik 23.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 5457 kez okundu.