2017 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE YERLEŞEN MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ VE RESİM İŞ ÖĞRETMENLİĞİ I. YEDEK LİSTE...

2017 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Müzik Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1.      Aleyna DAĞLI
2.      Erhan BAŞ
3.      İhsan Yakup YILMAZ
4.      İpek Hilal ULUSOY
5.      Gülcan İDRİS
6.      Burak ÖR
7.      Dilara ÖZKAYA
8.      Batuhan ERDOĞAN
9.      Seher Gül KARATUT
10.   Ezgi KAMAR

2017 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Resim-İş Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1.      Mehtap KARADENİZ
2.      Murat KAYMAZ
3.      İrem ERGUVAN
4.      Sibel DURMAZ
5.      Zülal Ceren ABAY
6.      Hasan YİĞİT
7.      Tuba ATILMIŞ
8.      Tuğba TÜRKKAN
9.      Ayça ÖZGÜR
10.  Gökhan ATEŞ
11. Aysun POLAT

Asil Liste Kayıtları

Asil Listeden kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 14-15 Eylül 2017 tarihlerinde mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla yapılacaktır. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Asıl Liste kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için iki (2)  iş günü süre verilecektir.

• Lise Diplomasının Aslı  (aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm fotoğraf
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu için tıklayınız. (Çıktı alınarak doldurulması gerekiyor.)
Bu içerik 13.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 821 kez okundu.