Almanca Öğretmenliği 3. Sınıf Öğrencilerimizin Yapmış olduğu Topluma Hizmet Uygulaması

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi, Alman Dili ve Eğitimi 3.cü sınıf öğrencilerimizin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Çocuk Psikiyatrisi ve Çocuk Cerrahisi A.D. Poliklinikleri girişinde hasta çocuklar için daha renkli ve daha yaşanılabilir bir ortam hazırlanması amacıyla bir  düzenleme çalışması yapılmıştır. Öğrencilerimizin yoğun çabaları sayesinde, sayın dekan hocamız Prof.Dr.Ali ihsan ÖZBEK'in de katılımı ile 14.05.2013 tarihinde köşemiz faaliyete geçmiştir. Öğrencilerimizden Zühal Filiz, Nagihan Orak, Sevcan Çıldır, Gökçe Aykut, Seray Kandıran, Merve Nesrin, Deniz Yıldırım ve Melih Çoban'a teşekkür ederiz.
Bu içerik 24.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1557 kez okundu.