BİR DÜŞ BAHÇESİ ADLI PROJE HAYATA GEÇMİŞTİR...

OKULUMUZ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN SANİYE NUR ÖZCAN, KÜBRA ERGÜN, NERİMAN EMİR VE ÖZGE KÖSE TARAFINDAN YRD. DOÇ.DR. DENİZ MERTKAN GEZGİN’İN DANIŞMANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN EDİRNE MELEHAT HULUSİ DETANİN ÇOCUK EVLERİ SİTESİNDE 'BİR DÜŞ BAHÇESİ' ADLI PROJE 18 MART 2017 CUMARTESİ GÜNÜ HAYATA GEÇMİŞTİR. PROJE KAPSAMINDA KURUM YÖNETİMİN UYGUN GÖRDÜĞÜ BİR ODA, ÇOCUKLAR İÇİN OYUN ODASI OLARAK TASARLANMIŞTIR. BU PROJE, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN KURUMLARI ARASINDA İŞBİRLİĞİNİN SAĞLANMASI VE TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SOSYAL SORUMLULUK SAHİBİ BİRER ÖĞRETMEN OLMA YOLUNDA BİR ÖRNEK TEŞKİL ETMESİ AÇISINDAN ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

PROJE KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TASARIM FAALİYETLERİ VE YENİ DİZAYN EDİLEN OYUN ODASININ FOTOĞRAFLARI AŞAĞIDA BULUNMAKTADIR.

OYUN ODASINA ANTİBAKTERİYEL HALI, BÜYÜK YER MİNDERLERİ YERLEŞTİRİLMİŞ VE DUVARLARA İLGİ ÇEKİCİ DESENLER YAPIŞTIRILARAK ODA DAHA RENKLİ HALE GETİRİLMİŞTİR. AYRICA ÇOCUKLAR İÇİN UYGUN OYUNCAKLAR, PUZZLE, BOYAMA KİTABI VE BOYAMA KALEMİ GİBİ MALZEMELER İLE YAŞ ARALIKLARI BELİRLENEREK UYGUN KIYAFETLER, BEŞİK VE BEBEK ARABASI TEMİN EDİLMİŞTİR. KURUMDAKİ ÇALIŞAN PERSONELE DESTEK AMAÇLI BEBEK ODASINA MAMA SANDALYESİ, EMZİRME YASTIĞI VE ALT DEĞİŞTİRME MASASI VE DOLAP TESLİM EDİLMİŞTİR.
Bu içerik 21.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1280 kez okundu.