EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN YRD. DOÇ. DR. MUSA ULUDAĞ REHBERLİĞİNDE ESKİŞEHİR, AFYONKARAHİSAR, UŞAK VE MANİSA İLLERİ ARAZİ ÇALIŞMASI...

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ YRD.DOÇ.DR. MUSA ULUDAĞ’IN DÜZENLEDİĞİ VE YRD.DOÇ.DR. HASAN ÖZYILDIRIM  İLE YRD.DOÇ.DR. HÜNİYE DURMAZ’IN EĞİTMEN OLARAK KATKIDA BULUNDUĞU ARAZİ ÇALIŞMASI 6-9 NİSAN 2017 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. BU ARAZİ ÇALIŞMASINDA SOSYAL BİLGİLER VE FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖĞRENCİLERİ SINIF ORTAMINDA TEORİK OLARAK GÖRDÜKLERİ DERSLERİN UYGULAMASINI YAPMIŞLARDIR. BU AMAÇLA ÖĞRENCİLERİMİZE, ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞININ MEYDANA GELDİĞİ ALANLAR TANITILMIŞ VE AYRICA TÜRKİYE COĞRAFYASININ  FİZİKİ VE BEŞERİ COĞRAFYA ÖZELLİKLERİ İLE YER BİLİMLERİ KONULARINDA UYGULAMALI EĞİTİM VERİLMİŞTİR.

Bu içerik 11.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 255 kez okundu.