FAKÜLTEMİZ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENLERİ COŞKULU GEÇTİ...

EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENLERİ 15 OTURUM HALİNDE 31 MAYIS-02 HAZİRAN 2016 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY KONFERANS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. AÇILIŞ TÖRENİNE REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YENER YÖRÜK, EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. ALİ İHSAN ÖBEK, AKADEMİSYENLER, ÖĞRENCİLER VE VELİLER KATILDI. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLAYAN TÖRENDE ÜNİVERSİTEMİZ TANITIM SUNUMU İZLENDİ.

TÖRENDE MEZUN ÖĞRENCİLER ADINA DİLEK KAYA BİR KONUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ. ARDINDAN İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANI DOÇ. DR. EYLEM BAYIR BİR KONUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ. DOÇ. DR. EYLEM BAYIR KONUŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM HAYATLARI BOYUNCA ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ.

EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. ALİ İHSAN ÖBEK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KONUŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDEREK BUNDAN SONRAKİ İŞ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLEDİ.

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YENER YÖRÜK MEZUN ÖĞRENCİLERE SESLENEREK, UZUN SÜREN ÇALIŞMALARININ ARTIK SONUNA GELDİKLERİNİ VE BUGÜN EMEKLERİNİN MEYVELERİNİ ALDIKLARINI SÖYLEDİ. ÖĞRENCİLERE EDİRNE’Yİ ASLA UNUTMAMALARINI SÖYLEYEN REKTÖRÜMÜZ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ TEBRİK ETTİ. ARDINDAN DERECE İLE MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE  REKTÖRÜMÜZ, PROTOKOL VE HOCALARIMIZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE MEZUNİYET BELGELERİ VERİLDİ.

MESLEK YEMİNİNİN OKUNMASININ ARDINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ KEPLERİNİ ATARAK MEZUN OLDULAR.
Bu içerik 03.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1191 kez okundu.