FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK, CODE.ORG, ARDUNİO KONULU EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

24.04.2017 PAZARTESİ  GÜNÜ  SAAT 10:30’DA  TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEHMET AKİF ERSOY EĞİTİM BİNASI KONFERANS SALONUNDA FAKÜLTEMİZ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ’NÜN “TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI” DERSİ KAPSAMINDA, DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ YRD.DOÇ.DR. HASAN ÖZGÜR VE LİSANS ÖĞRENCİLERİMİZ  HÜSEYİN KALLENCİ, KEMAL YILMAZ, MERT YILMAZ, FATMA ŞENYILDIZ, MENEKŞE ALTUN, CEREN ER, BÜŞRA KERVANKIRAN, GÖZDE ÜMÜZER, VOLKAN AYAN, EMRE CAN KOZUVA, MEHMET MERSİN, YİĞİT SADIÇ FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE  ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK, CODE.ORG, ARDUNİO  KONULU  EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

GERÇEKLEŞTİRİLEN KONFERANSTA TEORİK BİLGİLERİN YANI SIRA, EĞİTİMDE KULLANIMI VE ÖNEMİNDEN BAHSEDİLMİŞTİR.  KONFERANSTA AYRICA, ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK KONUSUNDA YAPILAN ÖRNEK UYGULAMA İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU ÖRNEK ‘SES KONTROLLÜ ARDUNİO ROBOT’UN TANITIMI DA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Bu içerik 26.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 241 kez okundu.