FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. MUHARREM ÖZDEN’İN BATI TRAKYA GÜMÜLCİNE AĞIZ İNCELEMESİ İSİMLİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YAYINI OLAN KİTABININ TANITIM VE İMZA GÜNÜ...

FAKÜLTEMİZ SOSYAL BİLİMLER VE TÜRKÇE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. MUHARREM ÖZDEN’İN BATI TRAKYA GÜMÜLCİNE AĞIZ İNCELEMESİ İSİMLİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YAYINI OLAN KİTABININ TANITIM VE İMZA GÜNÜYLE İLGİLİ TOPLANTISI GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ KONFERANS SALONUNDA 10 ŞUBAT CUMA GÜNÜ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. PROGRAMA GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU SAYIN ALİ RIZA AKINCI, GÜMÜLCİNE SEÇİLMİŞ MÜFTÜSÜ SAYIN İBRAHİM ŞERİF, GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLERBİRLİĞİ BAŞKANI SAYIN KORAY HASAN, BAKEŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI GALİP GALİP, BATI TRAKYA AZINLIĞI KÜLTÜR VE EĞİTİM GENEL MÜDÜRÜ SAYIN PERVİN HAYRULLAH, BASIN MENSUPLARI VE DEĞERLİ GÜMÜLCİNE HALKI KATILMIŞTIR.

Bu içerik 13.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 480 kez okundu.