FAKÜLTEMİZDE BİLSEM SEMİNERİ...

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü tarafından, Şehit Nefise Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Leyla ATEŞ’in konuşmacı olduğu “Türkiye’deki Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) ve BİLSEM’lere Öğrenci Seçimi” konulu seminer Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Seminere Eğitim Fakültesi Dekanı, akademisyen ve öğrenciler katıldı. Ayrıca, Şehit Nefise Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi ile fakültemiz arasında işbirliği protokolü imzalandı.

BİLSEM: Bilim ve Sanat Merkezleri, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin (resim, müzik ve genel zihinsel yetenek-fen, matematik gibi) örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılmış olan bağımsız özel eğitim kurumlarıdır.
Bu içerik 09.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 403 kez okundu.