FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ABD’NIN ALEMTAYS-III’TEKİ BAŞARISI

FAKÜLTEMİZ FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ABD YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN III. ALAN EĞİTİMİNDE MATERYAL TASARIM/YARIŞMA SERGİSİ (ALEMTAYS-III)’NE DOÇ. DR. EYLEM BAYIR YÜRÜTÜCÜLÜĞÜNDE HAZIRLANAN 4 ÖĞRETİM MATERYALİYLE FEN EĞİTİMİ ALANI’NDAN BAŞVURMUŞ OLUP MATERYALLERİN DÖRDÜ DE YARIŞMAYI KAZANARAK TÜRKİYE ÇAPINDAKİ SERGİYE GİTMEYE HAK KAZANMIŞTIR. 10 MAYIS 2017 TARİHİNDE YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDE (İSTANBUL) YAPILAN III. ALAN EĞİTİMİNDE MATERYAL TASARIMI/YARIŞMASI SERGİSİ’NE (ALEMTAYS-III)’TE FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ABD 3. SINIFINDA ÖĞRENİM GÖREN GAMZE TELLİ, EBRU KAÇAN, GİZEM ÖZKAN, NİSANUR SARIKAYA, GÜLÇEHRE TURAN, DUYGU KABAK, ŞEBNEM ÖNAL VE ESRA TURGUT ÜNİVERSİTEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMİŞLERDİR. KENDİLERİNİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Bu içerik 16.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 450 kez okundu.