KENDİNE YATIRIM YAP, AYAKLARIN YERE BASSIN KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR...

13 NİSAN 2017 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14’DE, ŞAİR, YAZAR, GAZETECİ YUNUS ARIKAN’IN KONUŞMACI OLARAK KATILDIĞI “KENDİNE YATIRIM YAP, AYAKLARIN YERE BASSIN” KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. SEMİNERE FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ELEMANLARI VE YOĞUN BİR ÖĞRENCİ KATILIMI OLMUŞTUR. KONUŞMACI YUNUS ARIKAN KENDİ HAYAT ÖYKÜSÜNDEN HAREKETLE ÖĞRENCİLERE BAŞARILI OLMANIN VE HAYATTAN PİŞMANLIKLAR DUYMAMANIN YOLLARINI TATLI BİR HİKAYE FORMATINDA ANLATMIŞ VE SEMİNER SONUNDA KİTAPLARINI İMZALAYARAK ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRMİŞTİR. YUNUS ARIKAN’A TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİNİ TÜRKÇE VE SOSYAL BİLİMLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BAŞKANI NESRİN GÜNAY TAKTİM ETMİŞTİR.
Bu içerik 14.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 197 kez okundu.