MONTESSORİ EĞİTİM GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ TOPLULUĞU (EÇET) TARAFINDAN DÜNYADA UYGULANAN FARKLI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ MODELLERİNİ BÖLGEMİZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRETMEN ADAYLARINA TANITMAK, UYGULAMA ÖRNEKLERİNİ VE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞMAK AMACIYLA 18.04.2017 TARİHİNDE TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEHMET AKİF ERSOY EĞİTİM BİNASI KONFERANS SALONUNDA “MONTESSORİ EĞİTİM GÜNÜ” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
ETKİNLİKTE MONTESSORİ PEDEGOJİSİNİN TEORİSİ VE FELSEFESİ, EĞİTİM ORTAMI, MATERYALLER, ÖĞRETMENİN ROLÜ, UYGULAMA ÖRNEKLERİ, MONTESORİ EĞİTİMİNİN DÜNYADAKİ VE TÜRKİYE’DEKİ DURUMU KONULARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ DOÇ. DR. EMİNE AHMETOĞLU, YRD. DOÇ. DR. Z. GÜL ERCAN, ARŞ. GÖR. AYNUR GICI VATANSEVER VE ARŞ. GÖR. GÜLŞAH GÜNŞEN TARAFINDAN SUNULMUŞTUR.
Bu içerik 20.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 221 kez okundu.