OSMANLIDA SANAT VE SULTANLAR PANELİ VE SULTANLARIN SANATA YANSIYAN İZLERİ SERGİSİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ VE EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜNÜN ORGANİZE ETTİĞİ “OSMANLIDA SANAT VE SULTANLAR” KONULU PANEL VE SULTANLARIN SANATA YANSIYAN İZLERİ” KONULU SERGİ 28 NİSAN 2017 TARİHİNDE  SAAT 15.00 DE TRAKYA ÜNİVERSİTESİ II. BEYAZIT KÜLLİYESİ KONGRE VE SERGİ SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. EDİRNE VALİSİ SAYIN GÜNAY ÖZDEMİR VE REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. ERHAN TABAKAOĞLU’NUN DA KATILDIĞI PANEL VE SERGİ BÜYÜK İLGİ ÇEKMİŞTİR.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’IN YÖNETİCİLİĞİNİ YAPTIĞI “OSMANLIDA SANAT VE SULTANLAR” KONULU PANELE KONUŞMACI OLARAK; CUMHUR BAŞKANLIĞI ESKİ GENEL SEKRETERİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ PROF. DR. MUSTAFA İSEN, MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. Ö. FARUK TAŞKALE VE TOBB ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. TUĞBA IŞINSU İSEN DURMUŞ KATILMIŞTIR.

SULTANLARIN SANATA YANSIYAN İZLERİ” KONULU SERGİYE MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARI; PROF. Ö. FARUK TAŞKALE, DOÇ. DR. SACİT AÇIKGÖZOĞLU, DOÇ. MÜNEVVER ÜÇER, YRD. DOÇ. KAYA ÜÇER, YRD. DOÇ. HÜSEYİN GÜNDÜZ, ARŞ. GÖR. ATİLLA Y. TURGUT, ÖĞR. GÖR. EMEL BASUT GEMİCİ, ÖĞR. GÖR. MURAT UÇAR, REYHAN İSEN VE ESİN KAZAKOĞLU KATILMIŞTIR.
Bu içerik 04.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 186 kez okundu.