Özel Yetenek Sınavı ( Resim-İş) Yedek Liste-3 İlanı....

Resim-İş Öğretmenliği Yedek Liste-3
  1. Seyide AYDEMİR
  2. Selin BULUT
Yedek Liste-3'de Adı-Soyadı belirtilen aday;  kayıtlar  için  19-22 Eylül 2014 tarihleri  arasında mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla kayıt işlemlerini yapabileceklerdir. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Yedek Liste-2 kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için 2 gün süre verilecektir. Bu süreç kontenjan tamamlanana veya eğitim-öğretim başlangıcından sonraki yedi (7) iş günü süresince devam edecektir.
  • Lise Diplomasının Aslı  ( aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x6 cm fotoğraf
  • 2014-LYS Sonuç  Belgesi
  • İkametgâh belgesi
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
Bu içerik 18.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2060 kez okundu.