PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

• 2013-2014 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı ve Gruplarının belirlenmesi amacıyla öğrencilerimizin taleplerini sınıflara gönderilen listelere yazmaları gerekmektedir.

• Güz Döneminde okutulacak olan derslerin alan dersleri olması sebebiyle grupların oluşturulmasında aynı programdan olunup olunmadığına dikkat edilecektir [Örneğin; Edebiyat-Matematik-Tarih-(Fizik/Kimya/Biyoloji) grupları gibi. Edebiyat-Matematik veya Edebiyat-Tarih olamaz].

• Aynı programdan olup da 50 ve üzerinde öğrencinin başvuru yapması durumunda hafta içi grupları açılabilecektir. Yeterli sayının oluşmaması halinde hafta içi grubu açılamayacaktır.

• Hafta içi programlarının açılması durumunda dersler Perşembe ve Cuma günleri saat: 17/30’dan sonra yapılacaktır.

• Grupların belirlenmesinden sonra gruplar arasında geçiş yapılmayacaktır.
Bu içerik 05.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 4687 kez okundu.