PEDAGOJİK FORMASYON FİNAL SINAVLARI SONUCUNDA HARF NOTU DD DÜŞEN ÖĞRENCİLER HAKKINDA...

PEDAGOJİK FORMASYON FİNAL SINAVLARI SONUCUNDA HARF NOTU DD DÜŞEN ÖĞRENCİLERİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN MADDE GEREĞİNCE NOTLARI BAŞARILI SAYILIR.

BİR DERSTEN BAŞARILI SAYILABİLMEK İÇİN BAŞARI NOTUNUN EN AZ CC OLMASI GEREKİR. ANCAK, GENEL NOT ORTALAMASI (GNO) CB (2.50) VE ÜZERİNDE OLAN ÖĞRENCİLER, DD BAŞARI NOTU İLE DE BAŞARILI SAYILIR VE BAŞARI NOTU, KATSAYISI 1.50 OLMAK ÜZERE DB OLARAK NOT BELGESİNE GEÇİRİLİR. ÖDEV VE UYGULAMALARIN ÖNEM KAZANDIĞI DERSLERDE, BU ÇALIŞMALARIN ARA SINAV NOTUNU HANGİ ORANDA ETKİLEYECEĞİ, DERS NİTELİĞİNDEKİ LABORATUVAR VE PROJE DERSLERİNDE YARIYIL VEYA YIL İÇİ BAŞARI NOTUNUN NASIL BELİRLENECEĞİ VE BAŞARI NOTUNA ETKİ ORANI İLGİLİ FAKÜLTE VEYA YÜKSEKOKUL KURULU TARAFINDAN BELİRLENEREK İLAN EDİLİR. SINIRSIZ SINAV HAKKI VERİLMİŞ VE DAHA ÖNCE YARIYIL SONU SINAVINA GİRME HAKKI KAZANILMIŞ OLAN DERSLERDE BAŞARI NOTU, ESKİ YARIYIL İÇİNDEKİ ÇALIŞMA VE ARA SINAV SONUÇLARINA BAKILMADAN, SADECE YARIYIL/YIL SONU SINAV NOTU İLE BELİRLENİR. TEK DERS SINAVLARININ VE EK SINAVLARIN SONUÇLARI, BAŞARI NOTU OLARAK KABUL EDİLİR VE DEĞERLENDİRİLİR.

Bu içerik 06.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1946 kez okundu.