SON DERS ÇANAKKALE

EĞİTİM FAKÜLTESİ SON SINIF VE FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZDEN OLUŞAN 400 KİŞİLİK BİR KAFİLE İLE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 102. YILDÖNÜMÜNDE GELİBOLU MİLLİ PARKI ZİYARET EDİLMİŞTİR. BU GEZİ DEKAN YARDIMCILARI DOÇ.DR. YILMAZ ÇAKICI VE YRD.DOÇ.DR. YILDIRIM TUĞLU BAŞKANLIĞINDA FAKÜLTEMİZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

FAKÜLTEMİZ TARAFINDAN HER YIL ORGANİZE EDİLEN “SON DERS ÇANAKKALE” TEMALI ETKİNLİK 10 MAYIS 2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ETKİNLİK SABAH SAAT 05.30 DA 12 OTOBÜSLE İSMAİL HAKKI TONGUÇ YERLEŞKESİ’NDEN BAŞLADI VE  AKŞAM 21.30 DA EDİRNE’YE DÖNÜLMÜŞTÜR. ÖĞRETMEN ADAYLARIMIZ İÇİN, ÜLKEMİZ TARİHİ AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLİ BİR OLAY OLAN ÇANAKKALE SAVAŞLARININ YAPILDIĞI ALANLARI ZİYARET ETMEK VE BU KONUDA ALANINDA YETKİN KİŞİLERDEN BİLGİ ALMAK OLDUKÇA FAYDALI VE EĞİTİCİ OLMUŞTUR. FAKÜLTEMİZİN BU GELENEKSEL ETKİNLİĞİ BAŞARIYLA SONUÇLANDIRILMIŞTIR.

Bu içerik 12.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 459 kez okundu.