SOSYAL MEDYA VE MOBİL TEKNOLOJİLERİN GENÇLERİN EĞİTİM SERÜVENİNE ETKİLERİ...

OKULUMUZ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN BETÜL ÇATAKLI, GÜLDEN ABATAY, ZEYNEP UYGUR VE AKIN ACAR TARAFINDAN YRD. DOÇ.DR. DENİZ MERTKAN GEZGİN’İN DANIŞMANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “SOSYAL MEDYA VE MOBİL TEKNOLOJİLERİN GENÇLERİN EĞİTİM SERÜVENİNE ETKİLERİ ” ADLI KONFERANS 24 MART 2017 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00’DE EDİRNE İLİ İSTİKLAL ORTAOKULU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
KONFERANS KAPSAMINDA SOSYAL MEDYANIN VE MOBİL TEKNOLOJİLERİN, GENÇLERİN GÜNLÜK YAŞAMDAKİ VE EĞİTİM YAŞAMINDAKİ YERİ VE BU TEKNOLOJİLERİN AŞIRI, PROBLEMLİ KULLANILDIĞINDA GENÇLERİN HAYATININ NASIL ETKİLEDİĞİ İLE İLGİLİ ÖĞRENCİLERE VE ÖĞRETMENLERE BİLGİLER VERİLMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİN TEKNOLOJİYİ BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE KULLANMASI İÇİN ÖNERİLER SUNULMUŞTUR. SUNUM SONUNDA ÖĞRENCİLERİN SOSYAL MEDYA VE MOBİL TEKNOLOJİLERİ HAKKINDA SORULARI CEVAPLANMIŞ VE TEKNOLOJİYİ NASIL KULLANACAKLARI HAKKINDA BELLİ BİR BİLİNCE VARDIKLARI GÖRÜLMÜŞTÜR.
Bu içerik 28.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 605 kez okundu.