2017 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE YERLEŞEN MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ VE RESİM İŞ ÖĞRETMENLİĞİ III. YEDEK LİSTE...

2017 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Müzik Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1.      Şükrü Burak ULUSOY
2.      Merve SEVİMLİ
3.      Seren YILDIRAN

2017 Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre Yedek Listeden Resim-İş Öğretmenliği Programına Asil Kayıt  hakkı kazanan Öğrenci Listesi

1.     Berfin GÜLMEZ
2.     Ümmühan TUTAK
3.      Duygu ŞİMŞEK
4.      Yahyacan KUŞ

Asil Liste Kayıtları

Asil Listeden kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 20-21 Eylül 2017 tarihlerinde mesai bitimine kadar  T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda; öğrencilerin şahsen müracaatı ve aşağıda belirtilen evrakların eksiksiz olması koşuluyla yapılacaktır. Belirtilen sürede kayıt için başvurmayan, kayıt işlemlerini tamamlamayan,  eksik veya onaysız belge ile müracaat edenler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Asıl Liste kayıt süresi sonunda yedek listeden sırasıyla kontenjan eksiği kadar aday ilan edilerek kayıtlar için iki (2)  iş günü süre verilecektir.

• Lise Diplomasının Aslı  (aslı gibidir veya onaylı belge kabul edilmez.)
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm fotoğraf
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu için tıklayınız. (Çıktı alınarak doldurulması gerekiyor.)
Bu içerik 19.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 510 kez okundu.