MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALINDA ORFF-SCHULWERK SEMİNERİ

17 ARALIK 2017 TARİHİNDE TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI'NDA TÜRKİYE ORFF-SCHULWERK EĞİTİM VE DANIŞMANLIK MERKEZİ EĞİTMENLERİNDEN NAZLI TAŞDEMİR SONCUL EĞİTMENLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN "ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE ORFF-SCHULWERK UYGULAMALARI-OYUN DANS ŞARKI" BAŞLIKLI SEMİNER, BEDEN EĞİTİMİ, EDEBİYAT, OKUL ÖNCESİ VE MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARININ YANI SIRA BU ALANLARDA ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERDEN OLUŞAN ENERJİSİ YÜKSEK, ÖĞRENMEYE VE YARATMAYA AÇIK KATILIMCILARLA DOLU DOLU GEÇTİ. ORFF SCHULWERK’İN TEMEL PRENSİPLERİNİN ELE ALINDIĞI ÇALIŞMADA KATILIMCILAR OYUN İÇİNDE BİRLİKTE VE BİRBİRİNDEN ÖĞRENMEYİ DENEYİMLEDİLER. NAZLI TAŞDEMİR SONCUL, BU EĞİTİMİN UZUN ZAMANDIR ÖZLEMİNİ DUYDUĞU VE GERÇEKLEŞMESİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİ BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNU, KATILIMCILARIN ORFF SCHULWERK’LE İLGİLİ FARKINDALIĞA SAHİP OLDUKLARINI GÖRMEKTEN MEMNUNİYET DUYDUĞUNU İFADE ETTİ. EĞİTİMİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİNDE TÜRKİYE ORFF-SCHULWERK EĞİTİM VE DANIŞMANLIK MERKEZİ MÜDÜRÜ DEĞERLİ FATOŞ CÜMBÜŞ AUERNİG'E, EĞİTMENİMİZ SEVGİLİ NAZLI TAŞDEMİR SONCUL’A VE ÜNİVERSİTEMİZ VAKFI’NA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
Bu içerik 21.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 206 kez okundu.