TEMEL TASARIM SERGİSİ...

Doç. Dr. Aylin BEYOĞLU ve Temel Tasarım Atölyesi 1.sınıf öğrencileri Temel Tasarım Sergisi Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Sergi Salonunda 16 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 17:00’da Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla açıldı.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aylin BEYOĞLU ve atölye öğrencileri adına Berfin GÜLMEZ’in serginin ve yapılan çalışmaların önemini belirten konuşmaları ile serginin açılışı kokteyl ile gerçekleştirildi. Sergide 16 öğrencinin 38 Temel Tasarım çalışması yer aldı. Sergide nokta, çizgi, form, doku, kolaj, renk vb. gibi birçok ilkeden yola çıkarak oluşturulan birbirinden farklı özgün tasarımlar sergilendi. Temel Tasarım sergisi 24 Nisan 2018 tarihine kadar tüm sanatseverlere açık olacaktır.
Bu içerik 17.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 95 kez okundu.