BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ERASMUS PROGRAMI

FAKÜLTEMİZ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ERASMUS PROGRAM KOORDİNATÖRÜLÜĞÜ İLE "OVİDİUS" UNİVERSİTY OF CONSTANTA İLE YÜRÜTÜLMEKTE OLAN İKİLİ GÖRÜŞMELER SONUCUNDA "OVİDİUS" UNİVERSİTY OF CONSTANTA EĞİTİM BÖLÜMÜ VE BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ İLE FAKÜLTEMİZ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ARASINDA ERASMUS II PROGRAMI KAPSAMINDA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETİM ÜYESİ DEĞİŞİMİ İÇİN 2021 YILINA KADAR GEÇERLİ OLMAK ÜZERE ERASMUS+ DEĞİŞİM PROTOKOLÜ İMZALANMIŞTIR. 2018-2019 DÖNEMİ İÇİN ERASMUS BAŞVURULARI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA BAŞLAYACAKTIR. ERASMUS+ PROGRAMINDAN FAYDALANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİ VE AKADEMİSYENLERİMİZ DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN ÜNİVERSİTEMİZ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ, ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NE BAŞVURABİLİRLER.
Bu içerik 17.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 386 kez okundu.