ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ KİTAPLIĞI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ TOPLULUGU TARAFINDAN HAZIRLANAN "ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ KİTAPLIĞI " AÇILIŞ TÖRENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI SAYIN PROF. DR. RIDVAN CANIM'IN KATILIMIYLA PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 11.00'DE EĞİTİM FAKÜLTESİ ZEMİN KATTA  GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.  TRAKYA ŪNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKULTESİ DEKANİ SAYIN PROF. DR. RIDVAN CANIM HOCAMIZIN DEĞERLİ KATKILARIYLA MEHMET AKİF ERSOY EĞİTİM BİNAMIZDA OLUŞTURULAN ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ KİTAPLIĞIMIZ  TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETİM ÜYELERİMİZE HER ÇARŞAMBA SAAT:13:30-15:30 ARASINDA AÇIKTIR. KİTAPLARIMIZI ÖGRENCİLERİMİZ ARACILIĞİYLA  EDİRNE  İLİMİZDEKİ TÜM ÇOCUKLARA ULAŞTIRMAK İLK HEDEFİMİZDİR.  KİTAPLIĞIMIZI KÜTÜPHANEYE ÇEVİRMEK VE FİZİKİ KOŞULLARINİN DEĞİŞMESİ GELECEK HEDEFLERİMİZ ARASINDA YER ALMAKTADIR...HEPİNİZİ  KİTAPLARIN DÜNYASI İLE ÇOCUKLARI TANIŞTIRMAYA DAVET EDİYORUZ...

Bu içerik 31.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 332 kez okundu.