MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

EĞİTİM VE TEKNOLOJİ TOPLULUĞU TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ 12 ARALIK 2017 TARİHİNDE TÜRKAN SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PANELE, EĞİTİM VE TEKNOLOJİ TOPLULUĞU DANIŞMANI ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ DR. ERDEM DEMİRÖZ, MİCROSOFT EĞİTİM DANIŞMANI SERKAN BİLGİN, AKADEMİSYENLER VE ÖĞRENCİLER KATILDI.

PANELDE, EĞİTİM VE TEKNOLOJİ TOPLULUĞU DANIŞMANI ARŞ. GÖR. DR. ERDEM DEMİRÖZ TOPLULUK HAKKINDA KISA BİR BİLGİLENDİRME KONUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ VE ARDINDAN MİCROSOFT EĞİTİM DANIŞMANI SERKAN BİLGİN TARAFINDAN KATILIMCILARA “MİCROSOFT EĞİTİM ARAÇLARI, OFFİCE 365” PROGRAMLARI VE İÇERİĞİNDEKİ UYGULAMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ. MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ PANELİNİN İKİNCİ BÖLÜMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ KONFERANS SALONUNDA “MİNECRAFT EDUCATİON EDİTİON” İLE İLGİLİ KONULARDA BİLGİ VERİLMEK ÜZERE MİCROSOFT EĞİTİM DANIŞMANI ÖMER SARPDAĞ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

PANEL, EĞİTİM FAKÜLTESİ  BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ DR. ERDEM DEMİRÖZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN HEDİYE TAKDİMİ İLE SONA ERDİ.

Bu içerik 04.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 114 kez okundu.