SON DERS ÇANAKKALE...

EĞİTİM FAKÜLTESİ SON SINIF VE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZDEN OLUŞAN 450 KİŞİLİK BİR KAFİLE İLE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YILDÖNÜMÜNDE GELİBOLU MİLLİ PARKI ZİYARET EDİLMİŞTİR. BU GEZİ DEKAN YARDIMCILARI DOÇ.DR. YILMAZ ÇAKICI VE DR. ÖĞR. ÜYESİ YILDIRIM TUĞLU BAŞKANLIĞINDA FAKÜLTEMİZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

FAKÜLTEMİZ TARAFINDAN HER YIL ORGANİZE EDİLEN “SON DERS ÇANAKKALE” TEMALI ETKİNLİK 7 MAYIS 2018 PAZARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ETKİNLİK İÇİN SABAH SAAT 05.30 DA 10 OTOBÜSLE EĞİTİM FAKÜLTESİNDEN YOLA ÇIKILDI VE AKŞAM 21.30 DA EDİRNE’YE DÖNÜLDÜ. ÖĞRETMEN ADAYLARIMIZ İÇİN ÜLKEMİZ TARİHİNDE SON DERECE ÖNEMLİ BİR YERİ OLAN ÇANAKKALE SAVAŞLARININ YAPILDIĞI ALANLARI ZİYARET ETMEK VE BU KONUDA ALANINDA YETKİN KİŞİLERDEN BİLGİ ALMAK ÇOK FAYDALI VE EĞİTİCİ OLMUŞTUR. EĞTİM FAKÜLTEMİZİN GELENEKSEL ÇANAKKALE ETKİNLİĞİ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR.

Bu içerik 08.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 384 kez okundu.